Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorЗадосна, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorЗадосная, Наталья Александровна-
dc.contributor.authorZadosna, Nataliia-
dc.date.accessioned2020-08-03T07:43:25Z-
dc.date.available2020-08-03T07:43:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650-
dc.description.abstractСучасна харчова промисловість включає широкий спектр різноманітних процесів переробки сировини, які різняться реологічними та фізико-механічними властивостями, що накладає жорсткі вимоги до можливого характеру проведення технологічних операцій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: Видавничий будинок «ММД»uk
dc.relation.ispartofseries428 с.;-
dc.subjectпідручникuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectхарчове виробництвоuk
dc.subjectпереробне виробництвоuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.titleОснови розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручникuk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf11.26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.