Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Задосна, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Задосная, Наталья Александровна | - |
dc.contributor.author | Zadosna, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-03T07:43:25Z | - |
dc.date.available | 2020-08-03T07:43:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650 | - |
dc.description.abstract | Сучасна харчова промисловість включає широкий спектр різноманітних процесів переробки сировини, які різняться реологічними та фізико-механічними властивостями, що накладає жорсткі вимоги до можливого характеру проведення технологічних операцій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: Видавничий будинок «ММД» | uk |
dc.relation.ispartofseries | 428 с.; | - |
dc.subject | підручник | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | переробне виробництво | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.title | Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник | uk |
dc.type | Book | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.