Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петровичuk
dc.contributor.authorYanakov, Valeriiuk
dc.date.accessioned2017-02-06T13:01:58Z-
dc.date.available2017-02-06T13:01:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158-
dc.language.isoruuk
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці ОНАХТ;Вип. 47, т. 2-
dc.subjectанализuk
dc.subjectсимплексuk
dc.subjectструктураuk
dc.titleОпределение величин процесса перемешивания хлебопекарного, кондитерского и макаронного тестаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1720.pdf477.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.