Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | - |
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | uk |
dc.contributor.author | Yanakov, Valerii | uk |
dc.date.accessioned | 2017-02-06T13:01:58Z | - |
dc.date.available | 2017-02-06T13:01:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158 | - |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці ОНАХТ;Вип. 47, т. 2 | - |
dc.subject | анализ | uk |
dc.subject | симплекс | uk |
dc.subject | структура | uk |
dc.title | Определение величин процесса перемешивания хлебопекарного, кондитерского и макаронного теста | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.