Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorКошелев, О. І.-
dc.contributor.authorГалько, Т. І.-
dc.contributor.authorНіколаєва, Ю. В.-
dc.contributor.authorЯковійчук, О. В.-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorДанченко, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorДанченко, Николай Николаевич-
dc.contributor.authorDanchenko, Mykola-
dc.date.accessioned2020-07-06T06:49:25Z-
dc.date.available2020-07-06T06:49:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11486-
dc.description.abstractПід час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський нац. медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk
dc.relation.ispartofseriesМедична та клінічна хімія;Т. 21, № 3 (80) (С. 301)-
dc.subjectекстракт вівсаuk
dc.subjectAvéna satívauk
dc.subjectпорода гусей Легартuk
dc.subjectгусиuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.titleОсобливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусейuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2. Med_chem-3-2019.pdf465.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.