Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОблещенко, А. Д.-
dc.contributor.authorКвітка, Сергій Олексійович-
dc.contributor.authorКвитка, Сергей Алексеевич-
dc.contributor.authorKvitka, Serhii-
dc.date.accessioned2020-07-03T05:13:40Z-
dc.date.available2020-07-03T05:13:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448-
dc.description.abstractПроведеним аналізом було виявлено, що при термостатному способі продукція має непорушену структуру та насичений смак, що є основною перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва, але потребує значних капіталовкладень. В свою чергу резервуарний спосіб потребує незначних капіталовкладень та характеризується більшою продуктивністю праці, при цьому приблизно у 1,5 рази збільшується вихід продукції з 1м³ виробничої площі. Тому визначено, що за економічними показниками більш доцільно використовувати резервуарний спосіб виробництва йогурту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (Мелітополь, 20 травня – 04 червня 2020 р.);С. 87-88-
dc.subjectйогуртuk
dc.subjectмолочна промисловістьuk
dc.subjectспособи виробництва йогуртівuk
dc.subjectтермостатний спосібuk
dc.titleПорівняльний аналіз резервуарного і термостатного технологій виробництва йогуртуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87-88 Матеріали I Всекур_конференції ЕТЕМ_ТДАТУ.pdf482.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.