Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448
Title: Порівняльний аналіз резервуарного і термостатного технологій виробництва йогурту
Authors: Облещенко, А. Д.
Квітка, Сергій Олексійович
Квитка, Сергей Алексеевич
Kvitka, Serhii
Keywords: йогурт;молочна промисловість;способи виробництва йогуртів;термостатний спосіб
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (Мелітополь, 20 травня – 04 червня 2020 р.);С. 87-88
Abstract: Проведеним аналізом було виявлено, що при термостатному способі продукція має непорушену структуру та насичений смак, що є основною перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва, але потребує значних капіталовкладень. В свою чергу резервуарний спосіб потребує незначних капіталовкладень та характеризується більшою продуктивністю праці, при цьому приблизно у 1,5 рази збільшується вихід продукції з 1м³ виробничої площі. Тому визначено, що за економічними показниками більш доцільно використовувати резервуарний спосіб виробництва йогурту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87-88 Матеріали I Всекур_конференції ЕТЕМ_ТДАТУ.pdf482.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.