Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448
Title: | Порівняльний аналіз резервуарного і термостатного технологій виробництва йогурту |
Authors: | Облещенко, А. Д. Квітка, Сергій Олексійович Квитка, Сергей Алексеевич Kvitka, Serhii |
Keywords: | йогурт;молочна промисловість;способи виробництва йогуртів;термостатний спосіб |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (Мелітополь, 20 травня – 04 червня 2020 р.);С. 87-88 |
Abstract: | Проведеним аналізом було виявлено, що при термостатному способі продукція має непорушену структуру та насичений смак, що є основною перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва, але потребує значних капіталовкладень. В свою чергу резервуарний спосіб потребує незначних капіталовкладень та характеризується більшою продуктивністю праці, при цьому приблизно у 1,5 рази збільшується вихід продукції з 1м³ виробничої площі. Тому визначено, що за економічними показниками більш доцільно використовувати резервуарний спосіб виробництва йогурту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11448 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
87-88 Матеріали I Всекур_конференції ЕТЕМ_ТДАТУ.pdf | 482.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.