Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11362
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шквиря, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шквыря, Наталья Александровна | - |
dc.contributor.author | Shkvyria, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T08:19:13Z | - |
dc.date.available | 2020-06-25T08:19:13Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11362 | - |
dc.description.abstract | У сучасних умовах розвитку української економіки становлення ринку овочів в Україні відбувається на фоні певного економічного зростання, але в цій галузі існує багато невирішених проблем, зокрема зменшення обсягів виробництва та зниження його ефективності. Формування ринку овочевої продукції відноситься до першочергових завдань та потребує використання інструментів стратегічного маркетингу, підвищення ефективності його функціонування. Необхідність маркетингу овочевої продукції полягає в якісному задоволенні потреб споживачів, який охоплює такі сфери овочівництва як виробництво – зберігання – переробка – реалізація | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Полтава: ПУЕТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Соціально-економічні та правові чинники розвитку національної економіки України: облікові, аналітичні та контрольні аспекти в сучасних умовах інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції;С. 78-81 | - |
dc.subject | ринок овочів | uk |
dc.subject | розвиток економіки | uk |
dc.subject | формування ринку овочевої продукції | uk |
dc.subject | стратегічний маркетинг | uk |
dc.subject | овочівництво | uk |
dc.subject | реалізація продукції | uk |
dc.title | Обґрунтування стратегічних орієнтирів розвитку підприємства на ринку овочів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.