Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2020-06-24T07:46:33Z-
dc.date.available2020-06-24T07:46:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337-
dc.description.abstractЕфективним сучасним способом зберігання, що дає змогу максимально зберегти початкову якість, високі поживні властивості швидкопсувних харчових продуктів, є швидке заморожування. Задля забезпечення продовольчої безпеки країни стоїть завдання збільшення обсягів виробництва заморожених плодів та овочів. Перспективним напрямком холодильної технології, що сприяє зростанню виробництва замороженої продукції та її споживанню в несезонний період, є світовий досвід зберігання плодоовочевої продукції у замороженому стані.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesScience for sustainable development: матеріали Міжнародного конгресу;(С. 353-356)-
dc.subjectхолодильна технологіяuk
dc.subjectімпульсне заморожуванняuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectкристалізаціяuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectrefrigeration technologyuk
dc.subjectimpulse freezinguk
dc.subjecttemperatureuk
dc.subjectcrystallizationuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.titleІмпульсний спосіб заморожування харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf417 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.