Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-24T07:46:33Z | - |
dc.date.available | 2020-06-24T07:46:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337 | - |
dc.description.abstract | Ефективним сучасним способом зберігання, що дає змогу максимально зберегти початкову якість, високі поживні властивості швидкопсувних харчових продуктів, є швидке заморожування. Задля забезпечення продовольчої безпеки країни стоїть завдання збільшення обсягів виробництва заморожених плодів та овочів. Перспективним напрямком холодильної технології, що сприяє зростанню виробництва замороженої продукції та її споживанню в несезонний період, є світовий досвід зберігання плодоовочевої продукції у замороженому стані. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Science for sustainable development: матеріали Міжнародного конгресу;(С. 353-356) | - |
dc.subject | холодильна технологія | uk |
dc.subject | імпульсне заморожування | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | кристалізація | uk |
dc.subject | дефростація | uk |
dc.subject | refrigeration technology | uk |
dc.subject | impulse freezing | uk |
dc.subject | temperature | uk |
dc.subject | crystallization | uk |
dc.subject | defrosting | uk |
dc.title | Імпульсний спосіб заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.