Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11318
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Александр Петрович | - |
dc.contributor.author | Lomeiko, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-19T11:34:09Z | - |
dc.date.available | 2020-06-19T11:34:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11318 | - |
dc.description.abstract | Харчова промисловість включає багато різних за призначенням виробництв: борошномельне, хлібобулочне, макаронне, кондитерське, виробництво м'ясних, молочних продуктів, цукру, рослинної олії та іншої продукції. Будь-який технологічний процес виробництва даної продукції являє собою ряд взаємопов'язаних типових технологічних операцій, що протікають в апаратах певного класу. Особливостями цих технологічних процесів, що визначають специфіку отримання харчових продуктів, від подібних процесів в інших галузях харчових виробництв є високі вимоги до якості продукції, ефективності виробництва, зниження його енерговитрат і матеріаломісткості, охорони навколишнього середовища і технічної безпеки | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;300 с. | - |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | теплообмінні процеси | uk |
dc.subject | борошномельне виробництво | uk |
dc.subject | хлібобулочне виробництво | uk |
dc.subject | макаронне виробництво | uk |
dc.subject | кондитерське виробництво | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси: підручник, книга 3 | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підручник Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси.pdf | 902.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.