Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока
Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока
Вантажиться...
Файли
31.pdf
(453.27 KB)
Дата
2016
Автори
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
Опис
Ключові слова
диспергування
,
аналіз
,
нормалізація
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1120
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ