Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗотов, Д. А.-
dc.date.accessioned2020-06-15T12:41:54Z-
dc.date.available2020-06-15T12:41:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11200-
dc.description.abstractТакий спосіб інтенсифікації теплообміну є придатним для пристроїв з продуктивністю 8 кг/год, при цьому питоме споживання електроенергії становитиме 0,075 кВт.год/кг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 197)-
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectчасткове заморожуванняuk
dc.subjectпроцес фрезируванняuk
dc.subjectмішалка-транспортерuk
dc.titleФризер для виробництва морозиваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf204.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.