Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗайцев, Р. Р.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2020-06-15T12:28:51Z-
dc.date.available2020-06-15T12:28:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198-
dc.description.abstractДля вирішення питань утилізації, переробки та ефективного використання вторинних ресурсів потрібно удосконалювати наявну та розробляти нові технології переробки вторинної сировини; надавати повну інформацію про споживчі властивості продукту, який отримують з вторинної сировини, його виробника, вимог з безпечного користування; забезпечувати медико-біологічну оцінку продуктів та технологій їх отримання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 195)-
dc.subjectпереробка відходівuk
dc.subjectдобриваuk
dc.subjectкормові добавкиuk
dc.subjectвідходи виробництваuk
dc.titleПерспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf205.35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.