Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.contributor.authorБандуренко, Г. М.uk
dc.contributor.authorБандуренко, Г. Н.uk
dc.contributor.authorBandurernko, G.uk
dc.date.accessioned2016-12-05T12:11:55Z-
dc.date.available2016-12-05T12:11:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 89-98)-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectтеплова обробка біологічно активними речовинамиuk
dc.subjectінтенсивність диханняuk
dc.titleВплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf519.25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.