Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Володимирівна-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Владимировна-
dc.contributor.authorAntonova, Halyna-
dc.date.accessioned2016-12-05T11:00:11Z-
dc.date.available2016-12-05T11:00:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 21-28)-
dc.subjectступінь гомогенізаціїuk
dc.subjectчастота коливанняuk
dc.subjectамплітуда коливанняuk
dc.subjectімпульсний гомогенізаторuk
dc.titleЕкспериментальні дослідження впливу основних факторів на ступінь гомогенізації в імпульсному гомогенізаторіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf386.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.