Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878
Title: | Теорія та практика використання струминного змішування в сільськогосподарській та харчовій галузях економіки України |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Галько, Сергій Віталійович Галько, Сергей Витальевич Halko, Serhii |
Keywords: | перемішування рідких компонентів;змішувачі;статичний змішувач;проточний змішувач;циркуляційне перемішування |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Праці Таврійського ДАТУ;Вип. 20, т. 2 (С. 55–64) |
Abstract: | Перемішування рідких компонентів є широко розповсюдженим процесом у різних галузях економіки України, зокрема у сільськогосподарському виробництві (приготування маточних розчинів, що використовуються у рослинництві, садівництві, тваринництві, птахівництві) та харчовій промисловості (приготування різноманітних розчинів, емульсій, тощо). В наш час гостро стоїть питання енергозбереження, тому є актуальним розробка та впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії та часу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Теорія та практика використання...2020 55–64.pdf | 610.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.