Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10794
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, К. С. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-25T18:02:20Z | - |
dc.date.available | 2020-05-25T18:02:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10794 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення технологічно обумовленого середнього діаметра жирових кульок після диспергування має не менш важливе значення ніж зниження енергетичних витрат процесу. В розробленому в ТДАТУ лабораторному зразку струминно–щілинного гомогенізатора молока диспергування відбувається за рахунок створення максимальної різниці швидкостей руху дисперсійної та дисперсної фаз продукту. При його роботі попередньо знежирене молоко з високою швидкістю надходить до місця найбільшого звуження конфузору, де до нього крізь кільцеву щілину додається необхідна кількість вершків. При русі в знежиреному молоці жирова кулька за рахунок дії на неї значних тангенційних напружень витягується в напрямку плину потоку та при перевищенні сил опору над силами міжфазного натягу поділяється на декілька структур меншого розміру | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (8 квітня, 2020 р.);С. 204 | - |
dc.subject | струминно–щілинна гомогенізація | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | зниження енергетичних витрат процесу | uk |
dc.subject | гомогенізатор | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | переробна промисловість | uk |
dc.subject | молочна промисловість | uk |
dc.subject | переробка молока | uk |
dc.title | Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізації | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.