Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, К. С.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2020-05-25T18:02:20Z-
dc.date.available2020-05-25T18:02:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10794-
dc.description.abstractЗабезпечення технологічно обумовленого середнього діаметра жирових кульок після диспергування має не менш важливе значення ніж зниження енергетичних витрат процесу. В розробленому в ТДАТУ лабораторному зразку струминно–щілинного гомогенізатора молока диспергування відбувається за рахунок створення максимальної різниці швидкостей руху дисперсійної та дисперсної фаз продукту. При його роботі попередньо знежирене молоко з високою швидкістю надходить до місця найбільшого звуження конфузору, де до нього крізь кільцеву щілину додається необхідна кількість вершків. При русі в знежиреному молоці жирова кулька за рахунок дії на неї значних тангенційних напружень витягується в напрямку плину потоку та при перевищенні сил опору над силами міжфазного натягу поділяється на декілька структур меншого розміруuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (8 квітня, 2020 р.);С. 204-
dc.subjectструминно–щілинна гомогенізаціяuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectзниження енергетичних витрат процесуuk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectпереробна промисловістьuk
dc.subjectмолочна промисловістьuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.titleОбґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізаціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf78.72 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.