Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-25T08:15:04Z | - |
dc.date.available | 2020-05-25T08:15:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765 | - |
dc.description.abstract | У свіжозібранних ягід не припиняються біохімічні процеси, спрямовані на підготовку до подальшого відтворення. Щоб зменшити швидкість цих процесів, необхідно створити певні умови: не допускати перезрівання ягід, збираючи їх вибірково і регулярно; укладати ягоди відразу ж при зборі в тару невеликого обсягу, уникаючи надалі їх перекладання і сортування; і (що дуже важливо) якомога швидше після збору попередньо охолодити. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція (14 травня 2020 р.) : [тези у 2-х ч.];Ч. 1 (С. 195-196) | - |
dc.subject | зберігання ягід | uk |
dc.subject | охолодження | uk |
dc.subject | сортування ягід | uk |
dc.subject | пакування ягід | uk |
dc.title | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.