Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.contributor.authorЗаболотько, О. О.-
dc.date.accessioned2020-05-19T08:55:21Z-
dc.date.available2020-05-19T08:55:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10721-
dc.description.abstractРозвиток тваринництва в сучасних умовах базується на інтенсивних технологіях з високим рівнем механізації і автоматизації виробничих процесів. Процес технічного переоснащення тваринництва сьогодні набуває абсолютно нове смислове наповнення. В останні роки досить чітко намітилася тенденція переходу від створення техніки для забезпечення існуючих технологій до створення нових технологічних рішень на базі принципово нових машин і устаткування. Значні резерви криються у формуванні комплексного підходу, що враховує всі нюанси і тонкощі механізованих технологій. Тут вкрай важливо забезпечити технологічні прийоми, спрямовані на стимулювання делікатних природних біологічних процесів, які пронизані тонкими нитками взаємозв'язків елементів триєдиної системи: «людина–машина–тварина». Будь-яка дрібниця тут може стати фактором, що визначає кінцевий ефект тривалого і багатогранного процесу.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник ТДАТУ;Вип. 10, т. 1-
dc.subjectкороваuk
dc.subjectмашинне доїнняuk
dc.subjectсистема: «людина–машина–тварина».uk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectмолочні комплексиuk
dc.titleДослідження придатності корів до машинного доїння за технологічними ознакамиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Болтянская 2020.pdf767.02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.