Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2020-05-15T09:00:43Z-
dc.date.available2020-05-15T09:00:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10679-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена ролі розрахунку обладнання харчових виробництв у вихованні фахівця з галузевого машинобудування. Розглянуто основні положення і вимоги до практичного заняття на сучасному етапі. Вказано на необхідність самостійного складання і детального аналізу принципових, кінематичних та інших розрахункових схем. Надано рекомендації щодо виконання різних видів розрахунків обладнання. Запропонований алгоритм виконання практичних робіт дає комплексний підхід до рішення поставленої задачі, починаючи з аналізу вихідних даних, конструктивних особливостей обладнання і завершаючи економічним обґрунтуванням доцільності конструкторського рішення. EN: The work is devoted to the role of calculation of food production equipment in the education of a specialist in the field of mechanical engineering. The basic provisions and requirements for practical training at the present stage are considered. The necessity of self-compilation and detailed analysis of the principle, kinematic and other calculation schemes is indicated. Recommendations are given for performing various types of equipment calculations. The proposed algorithm for practical work gives a comprehensive approach to solving the problem, starting with the analysis of the initial data, design features of the equipment and ending with the economic justification of the feasibility of the design solution.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУ імені Дмитра Моторногоuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С.525-530)-
dc.subjectефективність заняттяuk
dc.subjectпрактична роботаuk
dc.subjectрозрахунок параметрівuk
dc.subjectрозрахункова схемаuk
dc.subjectметодика розрахункуuk
dc.subjectвдосконалення методики розрахункуuk
dc.subjectlesson efficiencyuk
dc.subjectpractical workuk
dc.subjectcalculation of parametersuk
dc.subjectcalculation schemeuk
dc.subjectcalculation methoduk
dc.subjectimprovement of calculation methodologyuk
dc.titleВдосконалення методики проведення практичних занять з дисципліни «Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв»uk
dc.title.alternativeImprovement of the methodology of practical lessons in the course of calculation and construction of food production equipmentuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник статей 2020 8.04-526-531.pdf442.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.