Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.date.accessioned2020-05-15T08:45:14Z-
dc.date.available2020-05-15T08:45:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10678-
dc.description.abstractUK: У роботі представлений досвід практичної реалізації процесів підготовки, проведення та оцінки результатів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». Викладений аналіз змісту турів олімпіади на основі досвіду провідних закладів вищої освіти України, який може бути корисними для здобувачів, викладачів і гарантів освітніх програм з обладнання харчових виробництв. EN: The experience of practical realization of preparation, holding and evaluation of the results of the second stage of the All-Ukrainian student Olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production" is presented in the work. The analysis of the contents of the Olympiad tours is presented based on the experience of leading institutions of higher education of Ukraine, which may be useful for applicants, teachers and guarantors of educational programs in food production equipment.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУ імені Дмитра Моторногоuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 518-524)-
dc.subjectВсеукраїнська студентська олімпіадаuk
dc.subjectобладнання переробних і харчових виробництвuk
dc.subjectметодикаuk
dc.subjectзміст турівuk
dc.subjectAll-Ukrainian student Olympiaduk
dc.subjectequipment of processing and food productionuk
dc.subjectmethodologyuk
dc.subjectcontent of toursuk
dc.titleМетодика проведення та оцінки результатів іі етапу всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»uk
dc.title.alternativeMethods of conducting and evaluation of the results of the stage ii of the all-ukrainian student olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production"uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник статей 2020 8.04-519-525.pdf730.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.