Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-15T08:45:14Z | - |
dc.date.available | 2020-05-15T08:45:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10678 | - |
dc.description.abstract | UK: У роботі представлений досвід практичної реалізації процесів підготовки, проведення та оцінки результатів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». Викладений аналіз змісту турів олімпіади на основі досвіду провідних закладів вищої освіти України, який може бути корисними для здобувачів, викладачів і гарантів освітніх програм з обладнання харчових виробництв. EN: The experience of practical realization of preparation, holding and evaluation of the results of the second stage of the All-Ukrainian student Olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production" is presented in the work. The analysis of the contents of the Olympiad tours is presented based on the experience of leading institutions of higher education of Ukraine, which may be useful for applicants, teachers and guarantors of educational programs in food production equipment. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ імені Дмитра Моторного | uk |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 518-524) | - |
dc.subject | Всеукраїнська студентська олімпіада | uk |
dc.subject | обладнання переробних і харчових виробництв | uk |
dc.subject | методика | uk |
dc.subject | зміст турів | uk |
dc.subject | All-Ukrainian student Olympiad | uk |
dc.subject | equipment of processing and food production | uk |
dc.subject | methodology | uk |
dc.subject | content of tours | uk |
dc.title | Методика проведення та оцінки результатів іі етапу всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» | uk |
dc.title.alternative | Methods of conducting and evaluation of the results of the stage ii of the all-ukrainian student olympiad in the specialty "Equipment of processing and food production" | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник статей 2020 8.04-519-525.pdf | 730.69 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.