Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandyra, Iryna-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulyk, Alina-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.date.accessioned2020-05-14T08:43:23Z-
dc.date.available2020-05-14T08:43:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10634-
dc.description.abstractUK: У статті визначено взаємозв’язки дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості» з іншими предметами, які викладаються у межах навчального плану для здобувачів вищої освіти спеціальності 181. «Харчові технології»; доведено доцільність міждисциплінарного підходу під час викладання; окреслено основні елементи обговорення та розробки дисциплінарної взаємодії: терміни, теоретичні основи, обладнання, методики, методи дослідницької діяльності, документація; запропоновано схему визначення функцій конкретної дисципліни у загальному переліку предметів освітньої програми. EN: The article identifies the interdisciplinary interconnection of the course "Technology of polysaccharides and their using in the food industry" with other subjects in the total curriculum for applicants of higher education in specialty 181 "Food Technology”. The expediency of an interdisciplinary approach during teaching has been proved. The basic elements of discussion and development of disciplinary interaction are outlined: terms, theoretical foundations, equipment, methods, methods of research activity, documentation. The scheme of the definition of functions of a specific discipline in the general list of subjects of the educational program is offered.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУ імені Дмитра Моторногоuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 353-361)-
dc.subjectміждисциплінарна взаємодіяuk
dc.subjectякість знаньuk
dc.subjectдисциплінаuk
dc.subjectнавчальний процесuk
dc.subjectпослідовністьuk
dc.subjectтехнологія полісахаридівuk
dc.subjectособливості лабораторного практикумуuk
dc.subjectinterdisciplinary interactionuk
dc.subjectquality of knowledgeuk
dc.subjectdisciplineuk
dc.subjecteducational processuk
dc.subjectsequenceuk
dc.subjectfeatures of laboratory practicumuk
dc.subjectpolysaccharide technologyuk
dc.titleМіждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»uk
dc.title.alternativeThe interdisciplinary approach to teaching the discipline "Technology of polysaccharides and their using in thefood industry"uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник статей 2020 8.04-354-362.pdf715.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.