Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10575
Назва: | Основні чинники формування конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Саржан, А. Ортіна, Ганна Володимирівна Ортина, Анна Владимировна Ortina, Hanna |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства;конкурентна борьба;підприємство |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Київ |
Серія/номер: | IV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Вища освіта – студентська наука – сучасне суспільство:напрями розвитку»;С. 302-306 |
Короткий огляд (реферат): | Категорія «конкурентоспроможність підприємства», як обґрунтовано відзначається в окремих джерелах, узагальнює широке коло проблем по виявленню потенційних можливостей підприємства в конкурентній боротьбі. При цьому конкурентоспроможність підприємства визначається як система з конкретними умовами функціонування й окремими критеріями оптимальності на кожному етапі її розвитку |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10575 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Публічне управління, адміністрування та право |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції_2020-302-306 (1) (1).pdf | 386 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.