Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.date.accessioned2020-05-12T09:14:00Z-
dc.date.available2020-05-12T09:14:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10557-
dc.description.abstractUK: У статті обгрунтовано необхідність модернізації чинної освітньої програми 241 «Готельно-ресторанна справа» для першого (бакалаврського) рівня у звязку з затвердженням та введенням в дію нового стандарту вищої освіти України. Одними з ключових аспектів модернізації є відповідність змісту і програмних результатів навчання компонент освітньої програми стандарту вищої освіти (компетентності, матриця тощо), а також організація вільного вибору студентами навчальних дисциплін з метою формування індивідуального навчального плану. Цей процес має відбуватися з урахуванням інтересів та пропозицій здобувачів вищої освіти та особливостей студентської мотивації, саморефлексії, заохочення в студента почуття незалежності водночас із забезпеченням наставництва і підтримки з боку викладача, та реалізації основних програмних результатів навчання. EN: The article substantiates the need to modernize the study program 241 "Hotel and Restaurant Business" for the first (bachelor) degree in connection with the Ukrainian new higher education standard approval and implementation. One of the key aspects of modernization is the relevance of the content and programme learning outcomes of the study program educational components to the higher education standard (competencies, matrix, etc.), as well as the organization of students' free choice of courses in order to form an individual curriculum. This process should take into account the interests and proposals of the higher education students and student motivation features, self-reflection, encouraging the student's sense of independence while providing teacher’s mentoring and supporting, and the implementation of the main programme learning outcomes.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 152-161)-
dc.subjectосвітня програмаuk
dc.subjectмодернізаціяuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectдисципліни за виборомuk
dc.subjectстудентоцентрований підхідuk
dc.subjectпрограмні результати навчанняuk
dc.subjectstudy programuk
dc.subjectmodernizationuk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjectoptional coursesuk
dc.subjectstudent-centered approachuk
dc.subjectprogramme learning outcomesuk
dc.titleРеалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»uk
dc.title.alternativeImplementation of students’ academic courses free selection as one of the key moments of the 241 “Hotel and Restaurant Business” educational-professional program modernizationuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник статей 2020 8.04-153-162.pdf1.32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.