Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10552
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Пупинін, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Пупынин, Андрей Андреевич | - |
dc.contributor.author | Pupynin, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-12T07:56:40Z | - |
dc.date.available | 2020-05-12T07:56:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10552 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті розглянуто основні етапи організації лабораторних і практичних занять на кафедрі «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» ТДАТУ, вдосконалення навчально-методичного забезпечення дисциплін та приведено практичні результати впровадження рекомендацій в навчальний процес. EN: The main stages of the organization of laboratory and practical classes at the department Equipment of processing and food production named after professor F. Yalpachyk TSATU, improvement of educational and methodological support of disciplines and practical results of implementation of recommendations in the educational process. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ імені Дмитра Моторного | uk |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 104-108) | - |
dc.subject | навчальний процес | uk |
dc.subject | практичні заняття | uk |
dc.subject | методичний матеріал | uk |
dc.subject | оцінка ефективності | uk |
dc.subject | впровадження | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | educational process | uk |
dc.subject | practical classes | uk |
dc.subject | methodical material | uk |
dc.subject | evaluation of effectiveness | uk |
dc.subject | implementation | uk |
dc.subject | improvement | uk |
dc.title | Методика впровадження інженерних рішень при проведенні лабораторних і практичних занять на кафедрі «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» | uk |
dc.title.alternative | Methods of implementation of engineering decisions in the conduct of laboratory and practical lessons at the department of equipment of processing and food production named after professor F. Yalpachyk | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник статей 2020 8.04-105-109.pdf | 604.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.