Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10525
Назва: Розвиток дуальної форми освіти, як дієвого механізму підвищення якості підготовки фахівців
Інші назви: Development of a dual education form as an effective mechanism for improving the quality of technicians training
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Ключові слова: дуальна форма освіти;освітній процес;адаптація випускників;вимоги виробництва;професійні практичні компетенції;якість підготовки фахівців;співпраця з підприємствами;dual form of education;educational process;adaptation of graduates;production requirements;professional practical competences;quality of technicians training;cooperation with enterprises
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ імені Дмитра Моторного
Серія/номер: Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 13-17)
Короткий огляд (реферат): UK: Розглянуто основні аспекти організації і розвитку дуальної форми освіти в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного, наведено перелік нормативних документів і порядок організації та моделі здобуття освіти за дуальною формою навчання. EN: The basic aspects of the organization and development of the dual form of education at the Dmytro Motorny’s Tavria State Agrotechnological University are considered, the list of normative documents and the procedure of organization and model of obtaining the education by dual form of education are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10525
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник статей 2020 8.04-14-18.pdf579.29 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.