Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498
Title: | Обґрунтування компонентів раціонів для перепелів |
Authors: | Скляр, Радміла Вікторівна Скляр, Радмила Викторовна Skliar, Radmila Григоренко, Сергій Михайлович Григоренко, Сергей Михайлович Hryhorenko, Serhii |
Keywords: | утримання перепелів;раціон;відгодівля;комбікорми для перепелів;використання кормів;вирощування перепелів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 233-237 |
Abstract: | Проведені дослідження показують, що кількість спожитого перепелами корму залежить від вмісту у ньому обмінної енергії, віку птиці, її продуктивності, температури повітря. Добове споживання обмінної енергії перепелятами з віком дещо знижується, однак при вирощуванні перепелят на м’ясо, з метою одержання жирнішої тушки, у другу половину вирощування рекомендується підвищити вміст обмінної енергії в раціоні. Головними джерелами обмінної енергії у раціонах перепелів є кукурудза і кормовий жир. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 233-237.pdf | 253.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.