Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкляр, Радміла Вікторівна-
dc.contributor.authorСкляр, Радмила Викторовна-
dc.contributor.authorSkliar, Radmila-
dc.contributor.authorГригоренко, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorГригоренко, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorHryhorenko, Serhii-
dc.date.accessioned2020-05-10T09:23:58Z-
dc.date.available2020-05-10T09:23:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498-
dc.description.abstractПроведені дослідження показують, що кількість спожитого перепелами корму залежить від вмісту у ньому обмінної енергії, віку птиці, її продуктивності, температури повітря. Добове споживання обмінної енергії перепелятами з віком дещо знижується, однак при вирощуванні перепелят на м’ясо, з метою одержання жирнішої тушки, у другу половину вирощування рекомендується підвищити вміст обмінної енергії в раціоні. Головними джерелами обмінної енергії у раціонах перепелів є кукурудза і кормовий жир.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 233-237-
dc.subjectутримання перепелівuk
dc.subjectраціонuk
dc.subjectвідгодівляuk
dc.subjectкомбікорми для перепелівuk
dc.subjectвикористання кормівuk
dc.subjectвирощування перепелівuk
dc.titleОбґрунтування компонентів раціонів для перепелівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 233-237.pdf253.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.