Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.date.accessioned2020-04-24T12:11:45Z-
dc.date.available2020-04-24T12:11:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10313-
dc.description.abstractЕкструдат володіє гарними абсорбуючими властивостями, тому він володіє, крім кормових властивостей, профілактичну дію при шлунково-кишкових розладах. В процесі екструзії в робочому органі, за рахунок тертя частинок кормосуміші, короткочасно виникає висока температура і тиск, за рахунок чого плавитися крохмаль, що знаходиться в кормосуміші. При виході продукту з матриці, відбувається миттєве скидання тиску і зниження температури. Гранула «застигає» і виходить легка, вспінена, структурна, пориста маса, циліндричної форми.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий центр НУБіП Україниuk
dc.relation.ispartofseriesОбуховські читання: збірник тез доповідей XV Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 10 березня 2020 р.);С. 36-38-
dc.subjectтехнології гранулюванняuk
dc.subjectокатуванняuk
dc.subjectекструдуванняuk
dc.subjectпресуванняuk
dc.subjectкомбікормиuk
dc.subjectекструдатuk
dc.titleДоцільність виробництва кормів методом екструдуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Обухівські...2020 Болтянська 3.pdf1.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.