Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкубовська, В. В.-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-04-21T07:16:02Z-
dc.date.available2020-04-21T07:16:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10279-
dc.description.abstractРозглянуто процес пастеризації молока, та наведені температури.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 151-152-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectпастеризаціяuk
dc.subjectультрапастеризаціяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.titleРоль пастеризації молока у процесі зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-151-152.pdf239.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.