Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2020-04-19T17:02:00Z-
dc.date.available2020-04-19T17:02:00Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259-
dc.description.abstractСпосіб підготовки кабачків до зберігання, що включає сортування, миття, видалення вологи, інспекцію, різання, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що кабачки розрізають на кружки товщиною 15-25 мм, підсушують повітрям, охолоджують до температури мінус 25 °С і заморожують у розсипному вигляді в морозильних камерах при температурі мінус 40 °Сuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний департамент інтелектуальної власностіuk
dc.subjectспосіб підготовки кабачків до зберіганняuk
dc.subjectзберігання кабачківuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectконсервування плодоовочевої сировини заморожуваннямuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 26205 "Спосіб підготовки кабачків до зберігання"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76.pdf61.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.