Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-19T17:02:00Z | - |
dc.date.available | 2020-04-19T17:02:00Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки кабачків до зберігання, що включає сортування, миття, видалення вологи, інспекцію, різання, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що кабачки розрізають на кружки товщиною 15-25 мм, підсушують повітрям, охолоджують до температури мінус 25 °С і заморожують у розсипному вигляді в морозильних камерах при температурі мінус 40 °С | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | спосіб підготовки кабачків до зберігання | uk |
dc.subject | зберігання кабачків | uk |
dc.subject | сортування | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | консервування плодоовочевої сировини заморожуванням | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 26205 "Спосіб підготовки кабачків до зберігання" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.