Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259
Title: Опис до патенту на корисну модель № 26205 "Спосіб підготовки кабачків до зберігання"
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: спосіб підготовки кабачків до зберігання;зберігання кабачків;сортування;харчова промисловість;консервування плодоовочевої сировини заморожуванням
Issue Date: 2007
Publisher: Державний департамент інтелектуальної власності
Abstract: Спосіб підготовки кабачків до зберігання, що включає сортування, миття, видалення вологи, інспекцію, різання, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що кабачки розрізають на кружки товщиною 15-25 мм, підсушують повітрям, охолоджують до температури мінус 25 °С і заморожують у розсипному вигляді в морозильних камерах при температурі мінус 40 °С
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76.pdf61.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.