Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 26205 "Спосіб підготовки кабачків до зберігання" |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | спосіб підготовки кабачків до зберігання;зберігання кабачків;сортування;харчова промисловість;консервування плодоовочевої сировини заморожуванням |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Державний департамент інтелектуальної власності |
Abstract: | Спосіб підготовки кабачків до зберігання, що включає сортування, миття, видалення вологи, інспекцію, різання, заморожування і розфасовку у тару, який відрізняється тим, що кабачки розрізають на кружки товщиною 15-25 мм, підсушують повітрям, охолоджують до температури мінус 25 °С і заморожують у розсипному вигляді в морозильних камерах при температурі мінус 40 °С |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10259 |
Appears in Collections: | Патенти |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.