Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чура, Д .Р. | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-18T14:05:58Z | - |
dc.date.available | 2020-04-18T14:05:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10247 | - |
dc.description.abstract | Характеристика та оцінка безпеки гуарової камеді, як добавки при виробництві харчових продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 41-42 | - |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | магістрант | uk |
dc.subject | збірник | uk |
dc.subject | гуарова смола | uk |
dc.subject | харчова добавка | uk |
dc.subject | галактоманан | uk |
dc.title | Харчова добавка E412 - гуарова камідь | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-41-42.pdf | 240.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.