Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧура, Д .Р.-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2020-04-18T14:05:58Z-
dc.date.available2020-04-18T14:05:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10247-
dc.description.abstractХарактеристика та оцінка безпеки гуарової камеді, як добавки при виробництві харчових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 41-42-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectгуарова смолаuk
dc.subjectхарчова добавкаuk
dc.subjectгалактомананuk
dc.titleХарчова добавка E412 - гуарова камідьuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-41-42.pdf240.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.