Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМитрофанов, Д .В.-
dc.date.accessioned2020-04-14T07:28:52Z-
dc.date.available2020-04-14T07:28:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10205-
dc.description.abstractЗапропоноване дослідження дає змогу сформулювати рекомендації щодо покращення пивного сусла.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 125-126-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectпивоuk
dc.subjectпивне суслоuk
dc.subjectваріння сусла з хмелемuk
dc.titleДослідження динаміки зміни вмісту ізогумулонів у пивному суслі під час кип’ятіння сусла з хмелемuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf229.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.