Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10205
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Митрофанов, Д .В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-14T07:28:52Z | - |
dc.date.available | 2020-04-14T07:28:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10205 | - |
dc.description.abstract | Запропоноване дослідження дає змогу сформулювати рекомендації щодо покращення пивного сусла. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 125-126 | - |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | магістрант | uk |
dc.subject | збірник | uk |
dc.subject | пиво | uk |
dc.subject | пивне сусло | uk |
dc.subject | варіння сусла з хмелем | uk |
dc.title | Дослідження динаміки зміни вмісту ізогумулонів у пивному суслі під час кип’ятіння сусла з хмелем | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.