Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗайцев, Р. Р.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2020-04-13T09:31:27Z-
dc.date.available2020-04-13T09:31:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187-
dc.description.abstractПроведено визначення найбільш досконалих зразків сучасних кутерів для процесу подрібнення м’ясної сировини.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 95-96-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectпроцес подрібненняuk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectкутериuk
dc.titleНовітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’ясаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf305.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.