Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зайцев, Р. Р. | - |
dc.contributor.author | Циб, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Цыб, Виктор Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Tsyb, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T09:31:27Z | - |
dc.date.available | 2020-04-13T09:31:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187 | - |
dc.description.abstract | Проведено визначення найбільш досконалих зразків сучасних кутерів для процесу подрібнення м’ясної сировини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 95-96 | - |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | магістрант | uk |
dc.subject | збірник | uk |
dc.subject | процес подрібнення | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | кутери | uk |
dc.title | Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’яса | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.