Browsing by Subject tasting assessment
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2007 | Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 | Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla |
2019 | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia; Романов, О. В. |