Browsing by Subject lipoperoxidation products
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберігання | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia |
2020 | Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей | Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |