Browsing by Subject dry soluble substances
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2019 | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia; Романов, О. В. |