Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРатніков, Євген Миколайович-
dc.contributor.authorРатников, Евгений Николаевич-
dc.contributor.authorRatnikov, Yevhen-
dc.contributor.authorМілько, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorМилько, Дмитрий Александрович-
dc.contributor.authorMilko, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-03-27T14:19:52Z-
dc.date.available2020-03-27T14:19:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9922-
dc.description.abstractЗастосування екструдованного пташиного посліду в якості кормової домішки в раціоні тварин може значно зменшити собівартість кінцевого продукту птахівництва, а також зменшити витрати на утилізацію побічних продуктів птахівництва. До переваг екструдування також слід віднести екологічне розвантаження навколишнього середовища. Масштабна організація переробки пташиного посліду створить безвідходні високорентабельні виробництва на базі існуючих птахофабрик і фермерських господарств і зменшить забрудненість довкілля.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві: матеріали VІІІ-ї Всеукраїнської науково-технічної конференції:і (Глеваха-Київ, 2-27 грудня 2019 року): тези доповідей;С. 99-102-
dc.subjectпослідuk
dc.subjectдомашня птицяuk
dc.subjectдобривоuk
dc.subjectкормові домішкиuk
dc.subjectекструдуванняuk
dc.subjectсхема екструдераuk
dc.titleЕкологічна необхідність і економічна доцільність переробки пташиного послідуuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
99.pdf756.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.