Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.date.accessioned2020-02-24T12:08:09Z-
dc.date.available2020-02-24T12:08:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651-
dc.description.abstractСпосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °Cuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk
dc.subjectзберігання патисонівuk
dc.subjectінспекціяuk
dc.subjectвидалення вологиuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectконсервування плодової продукції шляхом заморожуванняuk
dc.subjectконсервування овочевої продукції шляхом заморожуванняuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.