Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T12:08:09Z | - |
dc.date.available | 2020-02-24T12:08:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | uk |
dc.subject | зберігання патисонів | uk |
dc.subject | інспекція | uk |
dc.subject | видалення вологи | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | консервування плодової продукції шляхом заморожування | uk |
dc.subject | консервування овочевої продукції шляхом заморожування | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104. +Патент 133209 СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПАТИСОНІВ ДО ЗБЕРІГАННЯ.pdf | 148.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.