Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кривонос, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Кривонос, Ирина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Kryvonos, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T08:55:11Z | - |
dc.date.available | 2020-02-20T08:55:11Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9599 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки з самостійної роботи для студентів факультету агротехнологій та екології за спеціальністю 181 «Харчові технології» складаються з восьми розділів: загальних положень щодо організації самостійної роботи, рекомендацій з підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю, рекомендацій з підготовки завдань з самостійного позааудиторного читання, рекомендацій з підготовки індивідуальних творчих завдань (презентацій), викладу основних норм й правил дотримання академічної доброчесності та загальних рекомендацій до пошуку інформації в мережі Інтернет; й пропонують навчальні стратегії до виконання завдань та критерії їх оцінювання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ФОП Однорог Т. В. | uk |
dc.subject | іноземна мова | uk |
dc.subject | англійська мова | uk |
dc.subject | самостіна робота | uk |
dc.title | Методичні вказівки до самостійної роботи з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОC «молодший спеціаліст») за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СРС_Вказівки_ХТ.pdf | 137.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.