Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorKryvonos, Iryna-
dc.date.accessioned2020-02-20T08:55:11Z-
dc.date.available2020-02-20T08:55:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9599-
dc.description.abstractМетодичні вказівки з самостійної роботи для студентів факультету агротехнологій та екології за спеціальністю 181 «Харчові технології» складаються з восьми розділів: загальних положень щодо організації самостійної роботи, рекомендацій з підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю, рекомендацій з підготовки завдань з самостійного позааудиторного читання, рекомендацій з підготовки індивідуальних творчих завдань (презентацій), викладу основних норм й правил дотримання академічної доброчесності та загальних рекомендацій до пошуку інформації в мережі Інтернет; й пропонують навчальні стратегії до виконання завдань та критерії їх оцінювання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ФОП Однорог Т. В.uk
dc.subjectіноземна моваuk
dc.subjectанглійська моваuk
dc.subjectсамостіна роботаuk
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОC «молодший спеціаліст») за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчанняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СРС_Вказівки_ХТ.pdf137.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.