Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9595
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorKryvonos, Iryna-
dc.date.accessioned2020-02-20T08:45:17Z-
dc.date.available2020-02-20T08:45:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9595-
dc.description.abstractМета курсу – розвиток у студентів англомовної комунікативної компетенції у всіх видах іншомовної мовленнєвої діяльності (читанні, говорінні, аудіюванні, письмі), а, також, вдосконалення набутих на попередньому етапі навчання загальних (знання світу, соціокультурні знання, міжкультурне усвідомлення, вміння та навички, «компетенція існування», вміння учитися, мовна і комунікативна свідомість, загальні фонетичні здібності, евристичні вміння) та комунікативних компетенцій (лінгвістичної, лексичної, граматичної, семантичної, фонологічної, орфографічної).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ФОП Однорог Т. В.uk
dc.subjectіноземна моваuk
dc.subjectанглійська моваuk
dc.subjectпрактичні заняттяuk
dc.titleМетодичні вказівки для проведення практичних занять з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчанняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МетодВказДоПрак_1-4_ХТ.pdf199.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.