Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївнаuk
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевнаuk
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmylauk
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівнаuk
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorIvanova, Irynauk
dc.contributor.authorБуряніна, К. В.uk
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівнаuk
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровнаuk
dc.contributor.authorPriss, Оlesiauk
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівнаuk
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровнаuk
dc.contributor.authorZhukova, Valentinauk
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівнаuk
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.contributor.authorKulik, Alinauk
dc.contributor.authorБурдіна, Ірина Олександрівнаuk
dc.contributor.authorБурдина, Ирина Александровнаuk
dc.contributor.authorBurdina, Irynauk
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівнаuk
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровнаuk
dc.contributor.authorZahorko, Nadiiauk
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівнаuk
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовнаuk
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriiauk
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївнаuk
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевнаuk
dc.contributor.authorHryhorenko, Olenauk
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петровичuk
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петровичuk
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandruk
dc.contributor.authorЄфіменко, Лілія Василівнаuk
dc.contributor.authorЕфименко, Лилия Васильевнаuk
dc.contributor.authorYefimenko, Liliiauk
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівнаuk
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановнаuk
dc.contributor.authorBandyra, Irynauk
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівнаuk
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровнаuk
dc.contributor.authorDanchenko, Olenauk
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївнаuk
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевнаuk
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubovuk
dc.date.accessioned2020-02-14T07:48:25Z-
dc.date.available2020-02-14T07:48:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9552-
dc.description.abstractЗвіт про НДР: складається з 48 с., 5 рис., 4 табл. Обєкти досліджень: зміни якості та біологічної цінності плодово-ягідної та овочевої продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: подовження термінів зберігання плодово-ягідної, овочевої продукції зі збереженням високих якісних показників та біологічної цінністі шляхом обґрунтування та розроблення нових нових і вдосконалення існуючих технологій консервування. Методи досліджень: Загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectгрибні гниліuk
dc.subjectстресuk
dc.subjectщодобові втратиuk
dc.subjectзануренняuk
dc.subjectзрошуванняuk
dc.subjectаераціяuk
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectджемиuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectгливаuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectконтамінаціяuk
dc.subjectконкурентні мікроорганізмиuk
dc.subjectантагоністична активністьuk
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний)uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Звіт ХТГРС 2018.pdf1.05 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.