Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9539
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-12T13:32:56Z | - |
dc.date.available | 2020-02-12T13:32:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9539 | - |
dc.description.abstract | Звіт про НДР: складається з 208 сторінок, 42 таблиці та 74 рисунка. Досліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантною композицією на рівень мікробіологічних та фізіологічних захворювань, окисно-відновні процеси, вміст пектину і протопектину, біологічно активних речовин та малонового диальдегіду при тривалому зберіганні. Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність. Найвища збереженість поліфенолів була зафіксована для плодів яблунь сортів Ренет Симиренка, Джонаголд та Лігол, на кінець зберігання рівень поліфенолів перевищував контрольний варіант в 1,3–1,8 рази. Найбільшу | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | плоди яблуні | uk |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | плоди сливи | uk |
dc.subject | плоди абрикоси | uk |
dc.subject | огірки | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | чорна смородина | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | міцелій | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | виноград | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | фізіологічні та мікробіологічні хвороби | uk |
dc.subject | окисні процеси | uk |
dc.subject | лежкість | uk |
dc.subject | полифенолоксидаза | uk |
dc.subject | фенольні речовини | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.title | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій зберігання та первинної обробки продукції рослинництва в Степовій зоні Україні за умов глобального потепління (проміжний) | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Звіт ХТГРС 2015.pdf | 4.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.