Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМатковський, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМатковский, Александр Иванович-
dc.contributor.authorMatkovskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorКузьмінов, В. В.-
dc.date.accessioned2020-02-05T09:21:52Z-
dc.date.available2020-02-05T09:21:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9431-
dc.description.abstractUK: У статті розглянуто умови забезпечення збільшення відстані вивантаження компонентів кормової суміші з вивантажувальної камери подрібнювача-змішувача. RU: В статьи рассмотрены условия, которые обеспечат увеличение расстояния выгрузки компонентов кормовой смеси из выгрузной камеры измельчителя-смесителя. EN: In clauses conditions which will provide increase in distance of a unloading of components of a fodder mix from chambers of a grinder - the amalgamator are considered.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 5 (С. 104-110)-
dc.subjectподрібнювач-змішувач грубих кормівuk
dc.subjectвивантажувальна камераuk
dc.subjectнапрямок руху часток кормівuk
dc.subjectшвидкість руху часток кормівuk
dc.titleОбґрунтування параметрів форми та положення вивантажувального кормопроводу подрібнювача-змішувача грубих кормівuk
dc.title.alternativeОбоснование параметров формы и положения выгрузного кормопровода измельчителя-смесителя грубых кормовuk
dc.title.alternativeSubstantiation of parameters of the form position fodder wire unloading rough forages of the grinder-amalgamatoruk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра мехатронних систем тракторів та сільскогосподарських машин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-5-104-110.pdf480.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.