Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижков, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorРыжков, Андрей Александрович-
dc.contributor.authorRyzhkov, Andrii-
dc.contributor.authorСидоренко, А. О.-
dc.date.accessioned2020-01-29T13:21:47Z-
dc.date.available2020-01-29T13:21:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9384-
dc.description.abstractUK: В роботі розглянута можливість підвищення метаболічної активності мікроорганізмів і таким чином прискорення процесу бродіння шляхом стимуляція біомаси у процесі ферментації за допомогою слабких комбінованих електромагнітних полів. RU: В работе рассмотренная возможность повышения метаболической активности микроорганизмов и таким образом ускорения процесса брожения путем стимуляция биомассы в процессе ферментации с помощью слабых комбинированных электромагнитных полей. EN: In this work the possibility of increasing the metabolic activity of microorganisms and thus accelerate the fermentation process through stimulation of biomass during digestion with weak combined electromagnetic fields.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 4 (С. 120-123)-
dc.subjectбіогазuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectанаеробна ферментаціяuk
dc.subjectстимуляціяuk
dc.subjectслабкі комбіновані електромагнітні поляuk
dc.titleПерспективні шляхи інтенсифікації ферментаційних процесів у біогазових установкахuk
dc.title.alternativeПерспективные пути интенсификации ферментационных процессов в біогазових установкахuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-4-120-123.pdf389.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.