Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorМилько, Дмитрий Александрович-
dc.contributor.authorMilko, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-01-28T13:48:24Z-
dc.date.available2020-01-28T13:48:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9358-
dc.description.abstractUK: За попередніми дослідженнями конструктивно-технологічних параметрів потокової технологічної лінії двоступеневого ущільнення та пакування рослинної сировини у полімерні сховища із внесенням сип-кого консерванту була виявлена енергетична доцільність застосування цієї технології. Однак вплив вказаної технології на якісні показники збереженості по-живних речовин залишився не відомий. Тому проблемою постає дослідження якісних показників збереженості основних поживних речовин, а саме СП (Кз.сП), СК (Кз.сК ), СЖ (Кз.СЖ ), СБЕР (Кз.сБЕР ). EN: Results of production tests are presented in the theses. Nutrients safety coeffi-cients for the two-stage sealing technology are calculated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 61-62-
dc.subjectдвостадійне ущільненняuk
dc.subjectрослинний матеріалuk
dc.subjectзберігання рослинного матеріалуuk
dc.subjectзакладення рослинного матеріалуuk
dc.subjecthaylageuk
dc.subjectstoringuk
dc.subjectplant materialsuk
dc.subjectsealinguk
dc.subjecttwo-stage sealing technologyuk
dc.titleРезультати застосування технології двостадійного ущільнення рослинного матеріалу при закладенні на зберіганняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.