Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9301
Title: Звіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Програма 1 «Розробити технічні засоби для реалізації нових технологій вирощування сільськогосподарських культур в умовах півдня України»
Authors: Надикто, Володимир Трохимович
Надыкто, Владимир Трофимович
Nadykto, Volodymyr
Keywords: борона ротаційна;трактор;машинно-тракторний агрегат;агрегатування;парове поле;труломісткість агрегатування;експлуатаційно-технологічні показники
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Abstract: Звіт про НДР: 30 с., 10 рис., 3 табл., 7 джерел, 1 додаток. Об'єкт досліджень: машинно-тракторний агрегат у складі універсально-просапного трактора тягового класу 1,4 з ротаційною бороною БР-6. Мета роботи: оцінка техніко-економічної ефективності агрегатування та практичного використання ротаційної борони БР-6 на обробітку парового поля. Методи досліджень. Лабораторно-польові випробування здійснювали із застосуванням методи-ки, викладеної у розроблених Таврійським ДАТУ і схвалених науково-технічною радою Національного наукового центру «Інституту механізації та електрифікації сільського господарства» Національної академії аграрних наук України «Рекоме-ндацій з експлуатаційно-технологічної оцінки сільськогосподарської техніки». Оброблення дослідних даних здійснювали на ПЕОМ із застосуванням теорії математичної статистики. В результаті проведених досліджень: - визначено трудомісткість (люд.⋅год) агрегатування ґрунтообробної рота-ційної борони БР-6 з універсально-просапним трактором тягового класу 1,4 (МТЗ-892); - здійснено визначення основних експлуатаційно-технологічних показників роботи ротаційної борони БР-6 у агрегаті з з універсально-просапним трактором тягового класу 1,4 (МТЗ-892) на обробітку парового поля.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9301
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Звіт_НДІ_2018.pdf1.5 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.