Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповал, А. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-23T13:17:14Z | - |
dc.date.available | 2020-01-23T13:17:14Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9297 | - |
dc.description.abstract | Прищепа (сорт) –і підщепа(корінь) після щеплення створюють єдиний організм зі спільним метаболізмом. У результаті взаємодії із сортом у підщепи змінюються фізіолого-біохімічні процеси, анатомія і морфологія коренів, їх реакція на вологу, температурний режим і аерацію. Підщепа(корінь) у свою чергу впливає на характер росту і плодоношення сорту, на обсяг і якість врожаю. Персик щеплять переважно на культури підродини сливових. Це сіянці персика, мигдалю, абрикоса, аличі, сливи | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 87 | - |
dc.subject | прищепа | uk |
dc.subject | підщепа | uk |
dc.subject | плодоношення персика | uk |
dc.subject | насадження персика | uk |
dc.title | Вплив підщепи на ріст і плодоношення персика | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-87.pdf | 376.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.