Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІндік, В.-
dc.contributor.authorСвіргун, М.-
dc.date.accessioned2020-01-22T13:53:21Z-
dc.date.available2020-01-22T13:53:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271-
dc.description.abstractНа Півдні України черешня є основною плодовою культурою. Черешня - це справжнє джерело мінеральних речовин і вітамінів, у тому числі С,Р,Е, групи В, РР, провітаміну А, а також багаті на полі фенольні сполуки (катехіни, антоціани)uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 75-
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectплодові культуриuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectзамороження плодів черешніuk
dc.subjectсортові особливостіuk
dc.subjectсорта черешніuk
dc.subjectВалерій Чкаловuk
dc.subjectЕраuk
dc.subjectЛасуняuk
dc.subjectШансuk
dc.subjectЧервнева ранняuk
dc.subjectКазкаuk
dc.subjectДачницяuk
dc.subjectПростірuk
dc.subjectМелітопольська чорнаuk
dc.subjectКолхознаuk
dc.subjectДебютuk
dc.subjectАншлагuk
dc.titleАналіз величини втрати соку в свіжозаморожених плодах черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-75.pdf377.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.