Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолков, О. Ю.-
dc.date.accessioned2020-01-15T11:58:20Z-
dc.date.available2020-01-15T11:58:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142-
dc.description.abstractРозглядаючи витрати енергії тільки у тваринницькій галузі сільськогосподарського виробництва, можна відмітити основну закономірність: на одиницю продукції витрати збільшуються. Враховуючи, що процеси виробництва продукції тваринництва переважно здійснюються в стаціонарних умовах, створюються сприятливі можливості для використання електроенергії. При цьому в структурі енергетичних ресурсів, які використовуються в тваринництві, значно зростає роль нетрадиційних (альтернативних) джерел поновлюваної енергії - водною, вітровою, сонячною, енергії біогазу.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІІ Регіональна студентська конференція (15 листопада 2019 р.);(С. 15-17)-
dc.subjectвитрати енергіїuk
dc.subjectвикористання електроенергіїuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectенергоємністьuk
dc.titleЗниження енергоємності виробництва продукції тваринництва за рахунок скорочення енергії на кормоприготуванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-17.pdf347.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.