Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волков, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-15T11:58:20Z | - |
dc.date.available | 2020-01-15T11:58:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142 | - |
dc.description.abstract | Розглядаючи витрати енергії тільки у тваринницькій галузі сільськогосподарського виробництва, можна відмітити основну закономірність: на одиницю продукції витрати збільшуються. Враховуючи, що процеси виробництва продукції тваринництва переважно здійснюються в стаціонарних умовах, створюються сприятливі можливості для використання електроенергії. При цьому в структурі енергетичних ресурсів, які використовуються в тваринництві, значно зростає роль нетрадиційних (альтернативних) джерел поновлюваної енергії - водною, вітровою, сонячною, енергії біогазу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | ІІ Регіональна студентська конференція (15 листопада 2019 р.);(С. 15-17) | - |
dc.subject | витрати енергії | uk |
dc.subject | використання електроенергії | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.subject | енергоємність | uk |
dc.title | Зниження енергоємності виробництва продукції тваринництва за рахунок скорочення енергії на кормоприготування | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.