Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9081
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омелья'ненко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Мілько, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Милько, Дмитрий Александрович | - |
dc.contributor.author | Milko, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-11T08:00:49Z | - |
dc.date.available | 2020-01-11T08:00:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9081 | - |
dc.description.abstract | Успішний розвиток аграрного сектора економіки України неможливий без стабільного розвитку тваринництва. Відновлення великомасштабного тваринництва в Україні ставить перед науковцями та практиками серйозні проблеми у галузі збереження екологічної чистоти навколишнього середовища. Особливо гостро ця проблема постає при використанні на фермах і комплексах промислових технологій виробництва продукції. Нагальною потребою у функціонуванні тваринницьких комплексів є утилізація й переробка гною. Тому ,що це зумовлено високими витратами на переробку та відсутній відповідний комплекс машин і обладнання призначеного для переробки великої кількості відходів. Внаслідок цього спостерігається нагромадження їх на території ферм, розмноження і поширення патогенних мікроорганізмів, забруднення атмосферного повітря сірководнем, аміаком, молекулярним азотом та іншими, токсикогенними неагресивними сполуками та важкими металами. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів (11-22 листопада 2019 року);Т. 1 (С. 16) | - |
dc.subject | видалення гною | uk |
dc.subject | використання гною | uk |
dc.title | Огляд існуючих способів видалення гною | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.